19 mei

2024
L'Habaysienne

L'Habaysienne 2024

Dank u voor uw deelname !
Informatie voor de editie van 2025 volgt binnenkort...


Ideaal gelegen tussen Ardennen - Gaume is Habay een echte groene omgeving, aan de rand van het majestueuze bos van Anlier en op een kleine afstand van het Groothertogdom Luxemburg.

Ontdek de prachtige panorama's van het Groothertogdom Luxemburg, wegens in goede staat, de “huisgemaakte” voedselvoorzieningen, de animaties en de prachtige sfeer die altijd aanwezig is tijdens onze wandeling. Langs de parcours staan veel fotografen opgesteld om u de mooiste herinneringen aan deze dag te bezorgen.

L’Habaysienne - Super 8 is niet zomaar een wandeling, het is een uitdaging!
Ook al zijn er natuurlijk parcours voor de minder sportievelingen, de langste brengen je bijna 200 km op een cyclo, met een aanzienlijk hoogteverschil, en ook de Gravel/VTT-parcours zullen hun deel van heuvels kennen !

6 fietsparcours van 48 tot 195 km, 5 gravelparcours van 31 tot 110 km, en 3 mountainbikeparcours van 20 tot 53 km
Voorbereid om u het juiste compromis te bieden tussen prachtige landschappen, ontdekking en moeilijkheid... Ga je een KOM krijgen op de Strava-segmenten die hier en daar op de parcours zijn geplaatst? Of breng jij ons de mooiste foto van jouw reis ?

Na de inspanning, troost! Kom een goede Flandrien proeven, eet een goede Hamburger of geniet van de verschillende activiteiten

DURF de Habaysienne - Super 8 uit te dagen !
Met vrienden, in een club, met familie of alleen, speel het “cool” en geniet van het uitzicht, of in een meer sportieve modus, het is jouw keuze! !

Schrijf je nu in !

In 2024 blijft de Habaysienne groeien en kiest ervoor om zich aan te sluiten bij een partner naar keuze !

Al jaren steunt brouwerij Haacht met zijn beer Flandrien van Super8 gamma het wielrennen in al zijn vormen, van veldrit tot weg, bij professionals en amateurs.
Met de Cyclo Club Habay is het meer passie om u een onvergetelijke dag te geven!

Onze sponsoren

Wij danken onze sponsors die ons het hele jaar steunen

sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor
sponsor